Nieuws 2014

datum: 02-05-2014 tekst: branweer-sintannaland.nl.ae

BRANDWEER SINT-ANNALAND

TWEEDE BIJ VEILIGHEIDSTOETS

De brandweer Sint-Annaland heeft zaterdag de tweede plaats gehaald bij de vaardigheidstoets TAS-HD op provinciaal niveau. De wedstrijd werd gehouden in Eijsden ten zuiden van Maastricht. De ploeg uit Sint-Annaland nam het op tegen negen ploegen uit Limburg. De ploeg bestaat uit bevelvoerder: Erik-Jan van Driel, aanvalsploeg: Leonard van Dijke en Johan Knulst, waterploeg: Reinier van Dijke en Chris Hage en pompbediener: Sander Voshol. De aanvalsploeg uit Sint-Annaland werd door de jury beoordeeld als beste aanvalsploeg van de dag. Door het behalen van de tweede plaats is de brandweer Sint-Annaland door naar de volgende ronde en doet mee aan de gewestelijke wedstrijd TS-HD op 24 mei in het Limburgse Bergen.

Bron: Omroeptholen.nl